Verspaning

Allround metaalbewerkingsbedrijf Jeldi B.V. is veelzijdig, uniek en snel. Dit blijkt uit het brede scala computergestuurde (CNC) bewerkingsmachines, dat in onze werkplaats staat. Hier verspanen wij diverse soorten materialen, zoals staal, roestvrij staal (RVS), aluminium en titaan. Heeft u buitengewone maten zaagwerk of een grote serie, dan kunt u prima bij ons terecht. Ook het milieu verliezen wij niet uit het oog; al ons restafval wordt gesorteerd en door gespecialiseerde bedrijven gerecycled.

Bekijk folder Verspaning

Zagen

Jeldi B.V. is in het bezit van een grote diversiteit aan zaagmachines om verschillende soorten metaal te zagen. Zo heeft onze volautomatische CNC gestuurde lintzaag een capaciteit van rond 410 mm en vierkant 355 mm en is zeer geschikt voor de grotere series. Daarnaast beschikt onze werkplaats over een volautomatische aluminium zaagmachine en een volautomatische afkort zaagmachine. Ook beschikken wij over zaagmachines die uitermate geschikt zijn om verstek te zagen.

DO-ALL 4100-NC CNC-GESTUURDE LINTZAAGAUTOMAAT

Deze machine is ideaal voor grote serie's en grotere afmetingen.
Capaciteit rond: 410mm
Capaciteit vierkant: 355mm
Capaciteit rechthoek: 355x410

Zaagsnelheid: 12-110m/min

Draaien en frezen

In onze werkplaats kunnen diverse soorten staal, RVS, aluminium en titaan worden verspaand. Ons machinepark, bestaande uit diverse CNC draai- en freesmachines, is up-to-date en wordt bediend door goed opgeleid en vakbekwaam personeel. Hieronder vindt u een greep uit ons machinepark.

BRIDGEPORT XR-1000

werkt op hoge toeren en maakt gebruik van koeling door de spil. Het voordeel hiervan is dat er sneller kan worden geboord en het gereedschap langer mee gaat.
Toerental: 12000 rpm
Aantal gereedschappen: 30
Bereik X: 1000mm
Bereik Y: 550mm
Bereik Z: 700mm
Ijlgang X en Y: 43 m/min
TS-640 3-D inrichttaster en TT-449 gereedschaptaster

BIESSE SKILL G1536FT

is gespecialiseerd in plaatmateriaal van bijvoorbeeld aluminium, hout en kunststof (non ferro materialen). Het plaatmateriaal wordt vacuüm gezogen op de tafel van de machine en wordt vervolgens bewerkt. De tafel kan worden verdeeld in meerdere secties. Hierdoor is het mogelijk om op één gebied veilig te laden, terwijl een ander deel van de machine in productie is.
Toerental: 24000 rpm
Aantal gereedschappen: 12
Bereik X: 4000mm
Bereik Y: 1500mm
Bereik Z: 500mm

BRIDGEPORT APC622

beschikt over een automatische paletwisselaar. Dat maakt deze machine uitermate geschikt voor grote series
Aantal gereedschappen: 22
Bereik X: 600mm
Bereik Y: 400mm
Bereik Z: 500mm

BRIDGEPORT VMC460

Deze machine is bij uitstek geschikt voor het bewerken van kleinere series en enkel stuks.
Aantal gereedschappen: 12
Bereik X: 460mm
Bereik Y: 300mm
Bereik Z: 300mm


Copyright © 2021 Jeldi B.V. Metaal
Webdesign & CMS by Downdijk